Kontakt i radno vrijeme naših trgovina i servisa Zagreb Bjelovar
Košarica (0)
Košarica je prazna
0
Izbornik Proizvodi

Ghost modeli 2020. sada su online!

Objavljeno: 12.11.2019

Ponosno predstavljamo istaknute promjene u našoj ponudi: 2 potpuno nova e-bicikla, HYBRIDE ASX i HYBRIDE HTX. HYBRIDE ASX je pravi pustolovni avanturist: 160 mm hod sprijeda i straga, snažni, u potpunosti integrirani BOSCH Performance CX pogon i isprobana kombinacija kotača od 29” sprijeda i 27,5” straga. Suprotno tome, HYBRIDE HTX napravljen je za ljubitelja purističkog e-bicikla. Trail hardtail dolazi s potpuno integriranim Yamahinim pogonom, 120 mm hodom i udobnim kotačima od 27,5" inča.

Još jedna potpuno nova značajka je koncept boja za naše nove bicikle. Naši top modeli dolaze u živopisnom RIOTRED. JETBLACK i STARWHITE zaokružuju paletu boja GHOST kojoj su pridružene zemljane, prigušene boje poput SKY, DUST i ROCK (nebo, prašina i kamen). Imamo pravu boju za vas, bez obzira na vaš ukus.

Svi potpuno novi bicikli i oni koji su tretirani ažuriranom specifikacijom označeni su s oznakom 2020. Neki klasici poput Ghost dječjih bicikala ostaju nepromijenjeni u našoj paleti proizvoda.

Ali to nije sve od modela 2020. Za sada nećemo odati sve svoje tajne. Uživajte u našim novim modelima.

Više na: Ghost modeli 2020.

Ghost Trelock Haibike Winora Lapierre
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager