Kontakt i radno vrijeme naših trgovina i servisa Zagreb Bjelovar
Košarica (0)
Košarica je prazna
0
Izbornik Proizvodi

Haibike Flyon

XDURO NDURO 10.0
Objavljeno: 31.07.2020

"HAIBIKE-ove NOVE SERIJE FLYON-a VJEROJATNO SU NAJVEĆI RAZVOJNI SKOK OD IZUMA eMTB."
- Nagrada za dizajn i inovaciju 2019

INTEGRACIJA
JEDINSTVENI DIZAJN
Dizajn sustava Haibike FLYON integrira inovativnu tehnologiju u visokokvalitetni karbonski okvir koji udovoljava zahtjevima vozača na najizazovnijim terenima. Čista silueta sadrži ugrađenu bateriju koji štedi prostor i integrirano usmjeravanje kabela.

SNAGA
120 NM OKRETNI MOMENT MOTORA
Osvojite strme uspone, "letite" stazama, istražite nove granice i produžite ih: Dodatni snažni paket napajanja - napravljen u Njemačkoj - osigurava potrebnu snagu kad vam treba, uz savršenu modulaciju koja je moguća kroz pet prilagođenih načina pomoći. Zajedno s dobavljačem tehnologije TQ razvili smo dinamični motor eMTB koji je trenutno najsnažniji srednji pogon na tržištu koji osigurava okretni moment do 120 Nm. Zahvaljujući patentiranom mjenjaču, motor nudi izuzetnu snagu i učinkovitost u kompaktnom paketu.

PODRŠKA
INTEGRIRANA 630 WH BATERIJA
Zajedno s tehnološkim partnerom BMZ razvili smo 48-voltnu bateriju izuzetno visoke gustoće energije i kapaciteta 630 Wh. Sa unutarnje strane, baterija se preko magneta povezuje sa sustavom unutar okvira i može se osigurati protiv krađe bravom razvijenom u suradnji s ABUS-om. Razina baterije može se provjeriti pomoću osjetnika osjetljivog na dodir. Vodootporna baterija može se puniti 4 ampernim punjačem ili izravno kroz bicikl, ili odvojeno kada se izvadi. Za naknadno opremanje Haibike nudi funkciju brzog punjenja: punjač od 10 ampera koji dovodi do prazne baterije na 80% razine baterije u roku od samo 60 minuta.

INOVACIJA
SENZOR BRZINE U DISKU
Novorazvijeni disk osjetnik brzine šalje 18 signala po rotaciji kotača u sustav i mjeri brzinu 18 puta preciznije od bilo kojeg drugog sustava dostupnog na tržištu. Na taj je način sustav sposoban znatno brže i dinamičnije reagirati na promjenjive potrebe i prepoznaje ubrzanje čak i pri malim brzinama, npr. brdo počinje. Sam senzor je sigurno smješten i integriran u lijevi dropout.

SUČELJE
EKRAN U BOJI
Zaslon u boji smješten centralno iznad lulice lako se čita u svakoj situaciji zbog transfilnog dizajna. Podaci o trenutnoj vožnji i informacije o sustavu prikazani su na četiri promjenjiva zaslona. Također je moguće prikazati i analizirati podatke koji se tiču treninga, poput mjerenja pulsa, kadence ili potrošnje kalorija.

HAIBIKE REMOTE
Za središnje sučelje između vozača i sustava razvili smo daljinac kojim se može intuitivno upravljati, a koji slijedi kompaktni jezik dizajna Haibike FLYON i pruža savršenu ergonomiju: prekidač načina rada nalazi se ispod upravljača i do njega se može doći preko palca čak i tijekom vožnje. Ne samo što način prikaza služi kao povratna informacija, već i jasno vidljiv LED traka na daljinskom upravljaču koji mijenja boju ovisno o razini pomoći.

DAN ILI NOĆ
5.000 LUMENSKI SKYBEAMER
Zašto samo gospodariti teškim stazama i zahtjevnim rutama po danu? Skybeamer je dostupan u tri verzije sa 150, 300 ili 5.000 lumena, što znači da sada možete sigurno ostati na vožnji poslije mraka! Parkiranje bicikla za kratke i mračne dane tijekom zimskih mjeseci sada će biti stvar prošlosti zahvaljujući moćnim farovima. S Skybeamer 5000 razvili smo neovisni sustav s dnevnom svjetlošću, koji omogućava klasično dugo svjetlo, kao i svjetlo dugog snopa s preko 5.000 lumena. Svjetlom se može upravljati ručno, daljinski ili potpuno automatski, putem senzora svjetline na zaslonu.

DUPLA SVJETLOST
S Haibike Twin zadnjim svjetlima možete nastaviti voziti i nakon zalaska sunca! Osam vrlo učinkovitih LED dioda čini eBike lako vidljivom, također sa bočne strane.

Za sva pitanja o Haibike Flyon modelima stojimo Vam na raspolaganu!

Ghost Trelock Haibike Winora Lapierre
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager