Kontakt i radno vrijeme naših trgovina i servisa Zagreb Bjelovar
Košarica (0)
Košarica je prazna
0
Izbornik Proizvodi

Super Fit by GHOST

Super Fit by GHOST
Objavljeno: 05.11.2020

SAVRŠENO ISKUSTVO VOŽNJE, BEZ OBZIRA KOLIKO STE VISOKI

Novi koncept geometrije od GHOST-a daje vam optimalan osjećaj na vašem novom biciklu od samog početka. Bez obzira na vašu visinu. Vozit ćete s više kontrole, dulje vrijeme, uz učinkovitiji prijenos snage.

VIŠE ZABAVE U VOŽNJI OD SAMOG POČETKA



OPTIMALNA UDOBNOST
Umorne ruke, otupjeli prsti i bolna leđa stvar su prošlosti. Naši SuperFit bicikli razvijeni su pod biomehaničkim i ergonomskim aspektima. Tako uvijek imate optimalno držanje na biciklu i vozite bez bolova, bez znakova umora.

UKUPNA KONTROLA
Zahvaljujući geometriji naših bicikala, sve kontaktne točke su točno tamo gdje im je mjesto. To vam daje potpunu kontrolu u svakom trenutku. Nije važno vozite li opuštene ture ili teške utrke, morate li savladati teške prolaze ili nezgodne situacije: Sa svojim SuperFit biciklom jednostavno se uvijek osjećate sigurnije.

MAKSIMALNA UČINKOVITOST
Moć ima smisla samo ako stigne tamo gdje treba. Zato je zona snage ispod struka vozača savršeno prilagođena namjeni svakog modela SuperFit. To znači: vaša noga uvijek pedalira u najboljem mogućem položaju, tako da se snaga optimalno prenosi na bicikl.

SVAKI BICIKL, KAO DA JE NAMENJEN ZA VAS
jer ste u središtu našeg geometrijskog razvoja

Nije važno jeste li visoki 1,56 m ili 1,96 m ili negdje između: Vaš novi GHOST bicikl vam odgovara iz temelja upravo onakav kakav je. To osigurava novi razvojni pristup SuperFit, koji se usredotočuje na vas i vaše pojedinačne proporcije, pružajući vam potpuno novo iskustvo vožnje.

GHOST NE RAZVIJA OKVIRE, RAZVIJA ISKUSTVO VOŽNJE
Na temelju stotina tisuća biometrijskih podataka Ghost je razvio pet različitih vozačkih grupa koje su klasteri i za muškarce i za žene - i u izuzetno širokom rasponu visina između 1,56 m i 1,96 m. Na temelju tih klastera, naš SuperFit algoritam već izračunava savršenu geometriju za svaki stil i veličinu vožnje u fazi razvoja.

Kao rezultat toga, vaš će se novi bicikl osjećati kao da je prilagođen samo vama od prve probne vožnje.

SVE GDJE PRIPADA
Jedinstveno iskustvo vožnje Ghost novih SuperFit bicikala rezultat je holističkog pogleda na vozača i bicikl. U fazi izgradnje definirali su stil vožnje (tura, staza ili utrka), kao i tri položaja kontaktnih točaka: ruke / upravljač, noge / pedale i sjedalo / stražnjica. Iz ovih podataka, koji su presudni za vašu ergonomiju, Ghost SuperFit algoritam izračunava idealnu geometriju bicikla - uključujući okvir kao i sve ostale komponente.

OPTIMIZIRANO ZA VAS DO POSLJEDNJIH DETALJA
Kako bismo bili sigurni da se vaš novi SuperFit bicikl osjeća do detalja po mjeri, posebno obraćamo pažnju na vaše proporcije tijekom izračuna. Ovisno o rasponu veličina, hodu vilice, širini upravljača, duljini ručice i, u slučaju Nirvane Tour, promijenit će se čak i veličina kotača. I naravno, širinu sjedala također možete prilagoditi točno svojim potrebama.

UMJESTO SLOŽENOG BIKEFITINGA SAMO VAM TREBA DVA ALATA
Budući da nova geometrija bicikla za vašu veličinu znači da je sve već na pravom mjestu, trebate izvršiti samo nekoliko prilagodbi kako biste svoj bicikl savršeno postavili za vas. U tu svrhu dobit ćete dva korisna alata prilikom kupnje: Pomoću Y-alata definirate nagib upravljača i položaj rukohvata i ručica kočnice.

Pomoću alata za sjedalo, koji dolazi s mjernom trakom i libelom, možete savršeno izmjeriti položaj, visinu i kut sedla. To je to: vaš novi SuperFit bicikl spreman je za prvu vožnju!

Ghost Trelock Haibike Winora Lapierre
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager