Kontakt i radno vrijeme naših trgovina i servisa Zagreb Bjelovar
Košarica (0)
Košarica je prazna
0
Izbornik Proizvodi

Xpedo pedale

Objavljeno: 25.09.2020

Što je bicikl bez pedala? Sjetite se trenutka kada se sve spojilo kao jedno. Kotrljajući se zrakom u savršenoj ravnoteži, svaki pokret pedale pokreće život u vašu prvu vožnju. U Xpedu razumiju trenutak kada se stvari slažu. Zbog toga su pedale čisti fokus Xpeda. Neovisni jedni od drugih, dovršavaju bicikl. S Xpedom idete naprijed. I to je razlog zbog čega smo uvrstili Xpedeo pedale u naš asortiman.

Xpedo je rođen iz strasti i inovacija u obitelji najvećeg svjetskog proizvođača pedala, Xpedo je testirao i dokazao bitnost pedala više od 30 godina. Bez obzira sprintate li do cilja, lansirao u visine, putujete na posao ili jednostavno uživate na svom biciklu, Xpedo izrađuje pedale za svakog vozača.

Ako tražite pedale, Xpedo je vaš izbor. Xpedo dizajni dolaze iz precizne proizvodnje i strasti prema biciklizmu, donoseći vam proizvod koji pokazuje pažnju na detalje bez rezanja uglova. Xpedo se stalno usavršava i testira po najvišim standardima kako bismo vam učinili da vaše iskustvo vožnje nema premca.

Više na: XPEDO

Ghost Trelock Haibike Winora Lapierre
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager