Kontakt i radno vrijeme naših trgovina i servisa Zagreb Bjelovar
Košarica (0)
Košarica je prazna
0
Izbornik Proizvodi

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti dostave i isporuke

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je DSG bicikli d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, net-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu Prodavatelju, ili pošalje narudžbu pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave-trenutno nedostupno).

Putem web shopa www.dsg.hr kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Cijene su izražene sa PDV-om.
Valuta je Hrvatska kuna (HRK).

DSG bicikli d.o.o, Augusta Šenoe 29b, 43000 Bjelovar, OIB: 75979024044 vlasnik je web stranice www.dsg.hr

Tvrtka DSG bicikli d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Registrirani korisnik ima pravo kupovati artikle na stranici dsg.hr i koristiti ih u dobroj vjeri i namjeri.

Tvrtka DSG bicikli d.o.o., zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

VAŽNO: Svaka kartična transakcija (debitne i kreditne kartice) podložna je provjeri od strane tvrtke DSG bicikli d.o.o., u trajanju od jednog do tri radna dana.

Tvrtka DSG bicikli d.o.o., nastoji da informacije o artiklima budu točne i ažurne, ali se ograđuju od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama. Tvrtka DSG bicikli d.o.o., ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.

Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko dobavljiv proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika tvrtka DSG bicikli d.o.o. će kupca korisnika obavijestiti i postupiti prema dogovoru.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude tvrtke DSG bicikli d.o.o., prikazane na internetskim stranicama dsg.hr . Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i tvrtke DSG bicikli d.o.o., postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje Republike Hrvatske.

Tvrtka DSG bicikli d.o.o., se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, tvrtka DSG bicikli d.o.o., će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, tvrtka DSG bicikli d.o.o., će izvršiti povrat sredstava.

NAČINI PLAĆANJA

Uplatom na žiro račun (Internet bankarstvo/pošta/banka/FINA)

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, Hrvatska kuna (HRK), s PDV-om.

Pouzećem*

Pri preuzimanju pošiljke od kurirske službe (Overseas express)

Kreditnim karticama

PBZ VISA Premium, MasterCard, Maestro, Visa, Diners

KEKS pay

PLAĆANJE KARTICAMA NA WEB SHOPU:

PBZ VISA Premium: jednokratno i obročna otplata 2-36 rata

Maestro (PBZ): jednokratno i obročna otplata 2-24 rata

VISA Inspire (PBZ): jednokratno i obročna otplata 2-24rata

Maestro: jednokratno

Diners: jednokratno i obročna otplata 2-24 rata

Visa (ZABA): jednokratno i obročna otplata 2-12 rata

MasterCard (ZABA): jednokratno i obročna otplata 2-12 rata

Discover: jednokratno

DinaCard: jednokratno

PLAĆANJE KARTICAMA U POSLOVNICAMA:

Gotovina

Virman

Kartićno plaćanje moguće je uz:

PBZ VISA Premium, Diners, Maersto, MasterCard, Visa


OBROČNA KUPOVINA

ZAGREBAČKA BANKA
Maestro (lepeza mogućnosti), 2-24 rata beskamatno
od 500,00 do 60.000,00 kuna
VISA 2-24 rata beskamatno od 500,00 do 60.000,00 kuna
MasterCard 2-36 rata beskamatno od 500,00 do 60.000,00 kuna


PRIVREDNA BANKA ZAGREB
Maestro 2-24 rata beskamatno od 200,00 do 60.000,00 kuna
VISA 2-24 rata beskamatno od 200,00 do 60.000,00 kuna

ERSTE BANK
Maestro Plus 2-12 rata beskamatno od 200,00 do 30.000,00 kuna

DINERS
1-24 rata beskamatno od 200,00 do 30.000,00 kuna

PBZ VISA Premium
Do 36 rata beskamatno od 200,00 do 30.000,00 kuna

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom karticom, pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom na Internet stranici prodavatelja preko WS Paymet Gateway-a sa PBZ VISA Premium, Diners, Visa ili Maestro i MasterCard karticama. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

KEKS Pay

Najbrže online plaćanje bez naknada putem mobilne aplikacije. Prilikom odabira plaćanja putem Keks Pay-a potrebno je samo otvoriti aplikaciju te skenirati prikazani QR kod te će uplata odmah biti procesuirana.

Više o KEKS Pay aplikaciji, sigurnosti korištenja te plaćanju možete pročitati na linku - Često postavljena pitanja.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova - što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje "Registracija". Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici "Prijava".

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na "Zaboravljena lozinka?". Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako 'pamtljive' (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Zaštita kupaca

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka

Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna

Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga. Od ove godine će biti potvrđeno da posluje po najvišim standardima koji kartičar propisuje.

PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Uvjeti dostave i isporuke

Svu robu iz našeg prodajnog programa dostavljamo na cijelom području RH.
Cijena transporta unutar Republike Hrvatske iznosi 35,00 kn.

BESPLATNA DOSTAVA!

Sve bicikle besplatno šaljemo na Vašu adresu!
Za narudžbe iznad 350,00 kn osiguravamo besplatnu dostavu!
Na svim biciklima kupljenim u DSG bicikli d.o.o. napravljen je nulti servis! 
*Rok isporuke je četiri radna dana, od datuma uplate ili autorizacije kreditne kartice, a najduže osam radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže deset radnih dana za  područje otoka, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Nedjelje, blagdani i ostali neradni dani ne računaju se u rok dostave. Ukoliko Kupac ne primi pošiljku u roku od 8 radnih dana od izvršenog plaćanja, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu ponovno naplatiti. U slučaju odbijanja primitka proizvoda bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati nadoknadu svih nastalih troškova. 
Sve dostave na području Republike Hrvatske vrše se putem tvrtke Overseas Express.
Raspored dostava možete vidjeti na sljedećem linku.

* Rokovi isporuke u vrijeme pandemije COVID-19 (koronavirusa) mogu biti produženi zbog velikog broja narudžbi i problema u isporuci od strane kurirske službe.

Povrati

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

U slučaju opravdanog prigovor, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

DSG bicikli d.o.o. prihvatiti će povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi DSG bicikli d.o.o.

Pravo na jednostrani raskid Ugovora

Kupac može jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora:
- ako je predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,
- ako je predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,

- ako je predmet ugovora tehnička roba koja je osobno popravljana ili servisirana u neovlaštenom servisu, čime se gubi pravo na ostvarivanje jamstva,

Kako bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog ugovora, isti mora obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid ugovora od 14 dana počinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako kupac jednostrano raskine ovaj ugovor, DSG bicikli d.o.o se obvezuje izvršiti povrat novca koji je primio, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada DSG bicikli d.o.o. roba bude vraćena ili nakon što bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove na povrat.

Kupac je dužan robu predati ili poslati (na adresu gdje će se poslati) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Kupac uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe snosi kupac sam.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Da bi ostvario pravo na jednostrani raskid, potrošač mora trgovcu pisano dostaviti obavijest u kojoj navodi da raskida ugovor. Obavijest mora biti napisana na trajnom mediju i sadržavati podatke koji su niže naznačeni. a može biti dostavljena kao pismo poslano poštom ili elektronička pošta.

Obrazac o jednostranom raskidu ugovora možete skinuti OVDJE.

Ako zbog bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni sa kupljenim artiklom možete ga slobodno vratiti unutar 7 dana od kupnje uz povrat novca ili zamjenu nekim drugim Vama odgovarajućim artiklom, dokle god artikl nije korišten ili oštećen te u originalnom pakiranju.

Kako do povrata:

Javite nam se na mail: shop@dsg.hr ili na telefon: +385 43 243 894 te ukratko objasnite zašto Vam artikl ne odgovara.

Zapakirajte u kutiju svoj nekorišteni artikl u original ambalaži.

U slučaju da vraćate artikl koji Vam ne odgovara iz nekog razloga poštarinu snosi sam u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla)

U slučaju da se dogodila naša pogreška prilikom pakiranja poštarinu snosi DSG bicikli u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla)

Pošaljite ga na adresu: DSG bicikli d.o.o., Augusta Šenoe 29b, 43000 BJELOVAR.

Javiti ćemo Vam se povratnom informacijom kada nam stigne paket te kad započnemo obradu povrata.

Kako najjednostavnije napraviti povrat:

Vraćeni artikl mora biti u original pakiranju sa naljepnicama proizvođača i deklaracijom. Molimo Vas da ne uništavajte original pakiranje i ne pišite po njemu ili na bilo koji drugi način oštećujete ambalažu.

Ako vraćate odjeću ili obuću, ista mora biti nekorištena sa izvornim naljepnicama i etiketama ako postoje.

Zadržavamo pravo da odbijemo artikle koji nisu vraćeni u skladu sa navedenim pravilima.

Poštarinu u oba smjera snosi kupac. Povrat robe na našu adresu možete obaviti preko dostavnog kurira kojeg Vi izaberete. Slanje paketa na Vašu adresu obavljamo sa našim ugovornim kurirom po važećem cjeniku DSG bicikli.

Naša politika povrata ne utječe na Vaša zakonska prava kupca.

Uzimamo pravo da povrat artikla potraje do 5 radnih dana od dostave Vašeg paketa na našu adresu. Međutim, nakon što zaprimimo Vaš paket će biti pregledan i zahtjev će biti obrađen u najkraćem mogućem roku od zaprimanja izuzev neradnih dana i praznika.

Ako želite povrat novca, isti će biti obrađen u najkraćem mogućem roku. Povrat novca će biti obavljen na isti način na koji je artikl plaćen, gotovinom u našoj poslovnici, virmanom na Vaš tekući račun ili storniranjem kartične uplate unutar 5 radnih dana.

Ako se Vaš povrat ne obradi unutar 10 radnih dana molimo Vas da kontaktirate našu službu za korisnike na: shop@dsg.hr ili na telefon: +385 43 243 894.

Ako je artikl kupljen u jednoj od naših poslovnica najlakše i najsigurnije je da se u istu poslovnicu osobno vrati. S time dobivate mogućnost i fleksibilnost odabira drugog artikla koji Vam više odgovara ili lakšeg povrata novca. Ako povrat u poslovnicu iz nekog razloga nije moguć onda je potrebno postupiti po uputama iznad.

Uvjeti povrata i reklamacije

Svi artikli kupljeni u DSG bicikli d.o.o. pokriveni su punom garancijom u određenom vremenskom periodu. Unutar tog perioda sve garancije će biti riješene u Vašu korist bilo popravkom, zamjenom novim artiklom ili u krajnjem slučaju povratom novca.

Ako primijetite da je Vaš artikl bilo kojem smislu neispravan molimo Vas da nas prije kontaktirate na broj telefona 043 243 894 ili shop@dsg.hr

Naša politika reklamacija ne utječe na Vaša zakonska prava kupca.

Kako bi što prije obradili Vašu reklamaciju molimo Vas da nam pošaljete potrebne dokumente za pokretanje reklamacijskog postupka, i to:

Kod reklamacije okvira ili dijela bicikla potrebno je sljedeće:

Kopija računa bicikla

Kopija jamstvene knjižice bicikla

Fotografije cijelog bicikla

Fotografije oštećenja zbog kojeg se reklamira okvir ili dio (iz više kutova)

Fotografije svih serijskih brojeva bicikala (nalazi se ispod osovine pogona ili na prednjem dijelu okvira) ujedno prepišite brojeve kako nebi došlo do zabune

Kod reklamacije pojedinog artikla, opreme ili odjeće potrebno je sljedeće:

Račun artikla

Fotografije cijelog oštećenog artikla

Fotografije detalja oštećenja (iz više kutova)

Fotografije serijskog broja artikla (ako postoji)

Fotografije moraju jasno prikazivati reklamirani artikl.

U slučaju reklamacije okvira bicikla potrebno je poslikati cijeli bicikl, jasno vidljiv serijski broj koji se nalazi ispod osovine pogona ili na prednjem dijelu okvira i oštećenje na okviru (iz više kutova) zbog kojeg se pokreće reklamacija. Molimo Vas da fotografije budu jasno vidljive i ne veće od 1MB po fotografiji.

U slučaju reklamacije pojedinog artikla, opreme ili odjeće potrebno je poslikati cijeli oštećeni artikl, jasno vidljiv detalj oštećenja (iz više kutova) i serijski broj artikla (ako postoji).

Jamstvo vrijedi samo pod uvjetom ako je artikl korišten i održavan prema uputama proizvođača, odnosno prema uobičajenim propisima.

Jamstvom nije obuhvaćena šteta koja bi nastala prilikom pada, sudara, udara, preopterećenja te intervencija i popravaka u toku jamstvenog roka van ovlaštenog servisa ili kao posljedica lošeg održavanja artikla.

Jamstvo ne pokriva standardno trošenje potrošnog materijala kao što su: gume, zračnice, kočnice, bužiri kočnica i mjenjača, sajle kočnica i mjenjača, pakne kočnica, žarulja, lančanike pogona, lanaca i kazeta, kranzeva, obruča, baterija itd.

Jamstvo ne pokriva nosač mjenjača (drop-out) te dobavljač ne snosi dodatne troškove nastale savijanjem ili pucanjem istog (oštećenje žbica, obruča, okvira i stražnjeg mjenjača) 

Jamstvo na određeni artikl nije prenosivo te vrijedi samo i jedino prvom kupcu.

Račun kao dokaz kupnje je obavezan za sve reklamacijske postupke.

Svaki artikl koji će biti popravljen ili zamijenjen unutar jamstva, jamstveni rok će biti produljen za period koji je artikl bio na popravku.

Uporaba artikla/bicikla tijekom natjecanja, javnih događanja, najma ili aktivnosti za koje određeni artikl/bicikl nije predviđen uvelike smanjuje vijek upotrebe, te u tom slučaju artikl nije pokriven jamstvom.

Zadržavamo pravo naplate popravaka u slučaju da reklamacijski zahtjev iz nekog od gore navedenih razloga ne bude odobren.

Ako popravak/zamjena artikla ne bude moguća zadržavamo pravo ponuditi zamjenski artikl iste ili veće vrijednosti (boja ne mora biti ista), ili u slučaju nemogućnosti zamjene vratiti dio novca proporcionalan preostalom pretpostavljenom životnom vijeku artikla.

Proizvod održavajte i popravljajte uvijek i strogo u skladu s uputama proizvođača jer u suprotnom može doći do oštećenja proizvoda koje bi moglo uzrokovati ozbiljnu nezgodu.

Jamstvo privatnosti

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Obvezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN br. 103/2003 i 118/2006. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. DSG bicikli web jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Izmjene

DSG bicikli web zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se na naše kontakte sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Web trgovine.

Pitanja i prijedlozi

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga molimo kontaktirajte nas na:
e-mail: shop@dsg.hr

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.dsg.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: DSG bicikli d.o.o. Augusta Šenoe 29b, 43000 BJELOVAR ili na e-mail adresu: prigovori@dsg.hr

Na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 (petnaest) dana od dana primitka Vašeg prigovora. U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.

Kontakt podaci odgovorne osobe

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
DSG bicikli d.o.o. / DSG d.o.o.
Sjedište tvrtke:
Augusta Šenoe 29b, 43000 Bjelovar, Croatia
Član uprave:
Dražen Gustović
Matični broj: 3569918
OIB: 75979024044
Žiro-računi: 
Erste bank: HR28 2402006 1100003677
Zagrebačka banka: HR60 2360000 1102008821
PBZ: HR11 2340009 1100211570

DSG blog
Kako zaključati svoj bicikl?

Kako zaključati svoj bicikl?

Nikome od nas nije svejedno ostaviti bicikl bez nadzora ispred škole, ureda ili pak dućana. 

Saznaj više
Super Fit by GHOST

Super Fit by GHOST

Savršeno iskustvo vožnje, bez obzira koliko ste visoki

Saznaj više
DSG Newsletter
Primajte besplatne savjete iz svijeta bicikala
Ghost Trelock Haibike Winora Lapierre